Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Σούνιο


Στο πλαίσιο του 7ου Employability Week, η Σχολή Τουρισμού-Φιλοξενίας του Mediterranean College πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Grecotel-Cape Sounio το συντονισμό της οποίας είχε η κα. Ρενάτα Τσαούση, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του Κολλεγίου.

Την ξενάγηση των φοιτητών ανέλαβαν ο κ. Χρήστος Πουλάκης - Director of Sales, ο κ. Αλέξανδρος Π. Δεληπαμίδης - Sales Operations Manager, ο κ. Μιλτιάδης Κολιαδήμας - F&B Manager και ο κ. Παναγιώτης Τσαχπίνης - Front Office Manager του Ξενοδοχείου.
Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα επιμέρους τμήματα του Grecotel-Cape Sounio (F&B, Banquet, Reservations & Front Office, Housekeeping, Spa και 6 κατηγορίες δωματίων) κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν εισηγήσεις των αντίστοιχων Διευθυντών με στόχο την εισαγωγή των φοιτητών στη φιλοσοφία του τμήματος πωλήσεων και marketing του Ξενοδοχείου, στη λειτουργία των επιμέρους τμημάτων του, στη διαχείριση της καθημερινότητας ανά τμήμα, στη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων καθώς και στον προγραμματισμό των καθημερινών και έκτακτων διαδικασιών.
Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 7ου Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr