Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Εσύ τι ξέρεις για τον HIV;Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids η 1η Δεκεμβρίου και το Mediterranean College Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη ευαισθησία στη μάστιγα του αιώνα, διοργανώνει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 5μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κολλεγίου, μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση.
Μια ομιλία με τίτλο «Φωνάζουμε θετικά κατά του Aids» και με σύνθημα «Εσύ τι ξέρεις για τον HIV;» στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των δράσεων του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ, με στόχο την αφύπνιση των φοιτητών γύρω από την πρόληψη του ιού HIV, αλλά και την ευαισθητοποίησή τους για τα δικαιώματα των οροθετικών. Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση της δραστηριότητας των εθελοντών του Συλλόγου, και του κέντρου πρόληψης της Θεσσαλονίκης Thess Checkpoint.
Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ.Αλέξανδρος Γ. Τανασκίδης Λαμπουσνάκης, Δημοσιογράφος, Υπεύθυνος Γραφείου Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ (άνθρωποι και HIV) και ο κ. Αρτέμης Χαραλαμπίδης, Ενημερωτής Κέντρου Πρόληψης Thess Checkpoint.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Mediterranean College
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, Τηλ: 2310 287779
Υπεύθυνη Δράσης: Στεφανία Παπαγεωργίου
Email: spapageorgiou@medcollege.edu.gr