Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ομιλία με θέμα: « Δράσεις του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»





Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, η Σχολή Εκπαίδευσης του Κολλεγίου, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, ομιλία με θέμα « Δράσεις του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».


Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ.  Ευσταθιάδης Στέλιος,   Μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και Συγκοινωνιολόγος.

Ο κ.  Ευσταθιάδης παρουσίασε στους φοιτητές σημαντικά δεδομένα σχετικά με την Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως ενώ αναφέρθηκε για το  σημαντικό  ρόλο που έχει η εκπαίδευση στην κυκλοφοριακή αγωγή, προκειμένου να μειωθούν τα ατυχήματα. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Ευσταθιάδης, ενημέρωσε τους φοιτητές για τις δράσεις του Ινστιτούτου στον χώρο της εκπαίδευσης, καθώς και για τη συμμετοχή που θα μπορούσαν να έχουν είτε ως εθελοντές είτε ως συνεργάτες του Ινστιτούτου. 

Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 7ου Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr

Mediterranean College:

·         Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
·         Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779