Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ!

Bετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος
Vs
Αστυνομικοί Υπάλληλοι Βορειοανατολικής Αττικής

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Αγ. θωμά


Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε είναι επιτακτική ανάγκη να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Η κουλτούρα της προσφοράς όμως καλλιεργείται κυρίως μέσα από την εκπαίδευση. Πιστό στη φιλοσοφία του να υποστηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες διαφόρων φορέων για την προώθηση κοινωνικών θεμάτων, το Mediterranean College είναι αρωγός σε μια σημαντική ενέργεια.
Δύο μεγάλοι φορείς θα συναντηθούν την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι.
Ένας Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ που διοργανώνει ο Σύλλογος Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής μαζί με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου. Ένας αγώνας που θα τους ενώσει φέρνοντάς τους «αντιμέτωπους», για ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό!
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, παρουσιάστηκε ο σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα που είναι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα τα οποία θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου και στα νησιά τα οποία είναι η πρώτη γραμμή υποδοχής των προσφύγων. Οι συντελεστές τόνισαν τη σημασία της αλληλεγγύης και της προφοράς προς τους συνανθρώπους μας, ενώ ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Mediterranean College, Καθηγητή, κ. Σοφοκλή Ξυνή, για τη στήριξη του στην προσπάθεια.
Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Mediterranean College, Καθηγητής, κ. Σοφοκλής Ξυνής, ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης κορυφαίος προπονητής Μπάσκετ και προπονητής της Ομάδας των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, ο κ. Άγγελος Κορωνιός, Βετεράνος Διεθνής Καλαθοσφαιριστής κ.α.
Είσοδος Ελεύθερη

**Ευχαριστούμε το Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza για τη φιλοξενία των παικτών