Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ομιλία με θέμα: «Εκπαίδευση-Διαχείριση προσωπικού και ευκαιρίες καριέρας στον Όμιλο INTERCONTINENTAL»


Μια ενδιαφέρουσα Ομιλία παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του 7ου Employability Week. Καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ο κ. Δημήτρης Ζιμπόπουλος, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης του Athenaum Intercontinental.

Ο κ. Ζιμπόπουλος παρουσίασε τον Όμιλο Intercontinental Hotels Group (με τα sub-brands αυτού), καθώς και την Αλυσίδα InterContinental Hotels & Resorts. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις ευκαιρίες προσωπικής αναβάθμισης και εξέλιξης καριέρας των εργαζομένων μέσω τακτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης, στα προνόμια που απολαμβάνουν στον Όμιλο, τονίζοντας πόσο αξίζει τελικά να εργάζεται κανείς στην Οικογένεια Intercontinental.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης του Athenaum Intercontinental, παρουσίασε τις δυνατότητες των αποφοίτων για καριέρα στα ξενοδοχεία του Ομίλου, τη διαδικασία επιλογής (εστιάζοντας στο διαδικαστικό μέρος) ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τις απαραίτητες συμβουλές στους φοιτητές.
Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 7ου Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr