Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ανοιχτά Σεμινάρια - School of Tourism & Hospitality



7ο Employability Week: 23-27 Νοεμβρίου 2015
Η Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College συμμετέχει στο 7ο MC-Employability Week παρέχοντας δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια. H 7η – κατά σειρά – Εβδομάδα Απασχολησιμότητας του Κολλεγίου, θα πραγματοποιηθεί από τις 23 - 27 Νοεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και σε σημεία εκτός του MC, με την ευγενική υποστήριξη συνεργαζόμενων εταιριών.
Το πρόγραμμα του 7ου MC Employability Week περιλαμβάνει κοινές δράσεις οι οποίες αφορούν σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους, καθώς και στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, ειδικά σχεδιασμένες για τη Σχολή Τουρισμoύ & Φιλοξενίας (School of Tourism & Hospitality) του Mediterranean College.
Κατά της διάρκεια της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας, φοιτητές και απόφοιτοι του Mediterranean College θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, καθώς και να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Ο Marketing Director των Grecotel Hotels & Resorts και του Astir Palas Hotel αλλά και ο Hr Director του Ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental είναι μεταξύ των ομιλητών που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις της Σχολής Τουρισμού - Φιλοξενίας του Mediterranean College. Στο πλαίσιο ένταξης της στην Εβδομάδα Απασχολησιμότητας, το School of Tourism & Hospitality ανακοινώνει το Πρόγραμμα Δωρεάν Σεμιναρίων το οποίο επισυνάπτεται.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 
ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Για περισσότερες πληροφορίες (ημέρες και ώρες) αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 7ου MC Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr
Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).