Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ανοιχτά Σεμινάρια School of Psychology


7ο Employability Week: 23-27 Νοεμβρίου 2015

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College συμμετέχει στο 7ο MC- Employability Week προσφέροντας δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια. H 7η – κατά σειρά – Εβδομάδα Απασχολησιμότητας του Κολλεγίου, θα πραγματοποιηθεί από τις 23-27 Νοεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και σε σημεία εκτός του MC, με την ευγενική υποστήριξη συνεργαζόμενων εταιριών.
Το πρόγραμμα του 7ου MC Employability Week περιλαμβάνει κοινές δράσεις οι οποίες αφορούν σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους, καθώς και στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, ειδικά σχεδιασμένες για τη Σχολή Ψυχολογίας (School of Psychology) του Mediterranean College.
Κατά της διάρκεια της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας, φοιτητές και απόφοιτοι του Mediterranean College θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, καθώς και να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Ομιλίες εξειδικευμένων επαγγελματιών στην Ψυχολογία αλλά και εκπαιδευτικές επισκέψεις προτείνει η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, στο πλαίσιο ένταξης της στην Εβδομάδα Απασχολησιμότητας. 
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 7ου MC Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr
Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).