Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ομιλία με θέμα : «Πως αντιμετωπίζω τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας;»



Η ανάδειξη των ατομικών ικανοτήτων του ενδιαφερόμενου για επιβίωση στην αγορά εργασίας μέσα από πρακτικές, πολιτικές και στρατηγικές. Αυτός ήταν ο γενικός άξονας της Ομιλίας με θέμα: «Πως αντιμετωπίζω τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας;» Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο Lecture Hall του Mediterranean College από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολλεγίου - στο πλαίσιο του 7ου Employability Week - με ομιλήτρια την κα. Ερατώ Παρασχάκη, Talent & Career Transition Practice Leader της εταιρίας ManPower.
Σημείο αναφοράς στην ομιλία της κας Παρασχάκη, ήταν η διαφοροποίηση του υποψήφιου στελέχους από τον ανταγωνισμό, με στόχο τη δημιουργία μιας επαγγελματικής πρότασης που θα τον ξεχωρίσει και θα του δημιουργήσει πλεονέκτημα, αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που εκείνος έχει στη διάθεσή του (βιογραφικό, Κοινωνικά δίκτυα, κοινωνική δικτύωση, κ.α.)
Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 7ου Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr