Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ανοιχτά Σεμινάρια - School of Computing


7ο Employability Week: 23-27 Νοεμβρίου 2015

Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College συμμετέχει στην 7η – κατά σειρά – Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (7th MC-Employability Week) του Κολλεγίου. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 23 - 27 Νοεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και σε σημεία εκτός του MC με την ευγενική υποστήριξη συνεργαζόμενων εταιριών.

Το πρόγραμμα του 7ου MC Employability Week περιλαμβάνει κοινές δράσεις οι οποίες αφορούν σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους, καθώς και στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, ειδικά σχεδιασμένες για τη Σχολή Πληροφορικής (School of Computing) του Mediterranean College.

Κατά της διάρκεια της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας, φοιτητές και απόφοιτοι του Mediterranean College θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, να παρακολουθήσουν σεμινάρια με χρήσιμη θεματολογία καθώς και να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ομιλίες με θέμα τις τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης σε δίκτυα καθώς και για εξοπλισμό Cisco και επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Αυτός είναι σε γενικές γραμμές ο άξονας των εκδηλώσεων της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Για περισσότερες πληροφορίες (ημέρες και ώρες) αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 7ου MC Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).