Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Γίνε Social Media Expert με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies


Executive Diploma in Digital and Social Media Marketing

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων. Ειδικά στον εργασιακό χώρο, τα social media αξιοποιούνται για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα, την καινοτομία, τη φήμη, τη συνεργασία και τη δέσμευση των εργαζομένων με μια εταιρεία.
Με το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του marketing και της εταιρικής ψηφιακής επικοινωνίας, ο Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ2 του Mediterranean College) παρουσιάζει το Executive Diploma in Digital and Social Media Marketing. Ένα νέο πρόγραμμα επαγγελματικής μετεκπαίδευσης που σκοπεύει να εφοδιασει τους ενδιαφερόμενους με τη θεωρητική και πρακτική γνώση που απαιτούνται για την έναρξη μιας καριέρας στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ και για την εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις, για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στον κλάδο.
Το πρόγραμμα απευθύνεται:
  • Σε επαγγελματίες του Marketing και της Επικοινωνίας, που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα.
  • Σε εργαζόμενους, στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους ή την εκμάθηση νέων τρόπων προώθησης των προιόντων τους.
  • Σε φοιτητές και απόφοιτους σχολών ανεξαρτήτως ειδικότητας, για απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων και ενίσχυση του βιογραφικού τους.
  • Σε νέους που επιθυμούν να ασχοληθούν επιχειρηματικά ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες με το marketing και την επικοινωνία.
Σπουδές με πλεονεκτήματα:
  • Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα (1) ακαδημαϊκό έτος με διεξαγωγή μαθημάτων ένα 3ήμερο το μήνα (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή), για κατοίκους περιφέρειας και άτομα με χρονικούς περιορισμούς.
  • Δεν προϋποθέτει πρώτο πτυχίο (π.χ. Bachelor) για την παρακολούθησή του.
  • Τα μαθήματα περιλαμβάνουν συνεχώς ανανεούμενη ύλη, που καλύπτει όλο το εύρος των θεμάτων σε digital & social media marketing, όπως SEM, SEO, Google Ads, Google Analytics
  • Η διδασκαλία γίνεται από κορυφαίους digital & social media specialists, είναι βιωματικού χαρακτήρα(case studies) και διεξάγεται στα εργαστήρια Πληροφορικής του Κολλεγίου.
  • Το Κολλέγιο προσφέρει μια σειρά ΔΩΡΕΑΝ παροχών, όπως προσωπικό υπολογιστή αφής (tablet), εργαστήρια (workshops) ανάπτυξης επαγγελματικών & ακαδημαϊκών δεξιοτήτων, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης, Βιβλιοθήκη, γραφείο καριέρας κ.α.