Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Ιωαννίδης παραδίδει την φανέλα του μεγάλου Νίκου Γκάλη στον κ. Σοφοκλή Ξυνή!


Μια συνάντηση κορυφής στα γραφεία κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ο. Ξυνή.


Το ραντεβού ήταν ορισμένο. Μια συνάντηση κορυφής στα γραφεία κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ο. Ξυνή. Εκεί βρέθηκαν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου το απόγευμα, ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και προπονητής της Ομάδας των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και ο κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.
Οι δύο παράγοντες του Αθλητισμού τήρησαν την υπόσχεσή τους και παρέδωσαν στον Πρόεδρο του Mediterranean College, καθηγητή κ. Σοφοκλή Ξυνή, τη φανέλα του κορυφαίου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΛΗ με τις υπογραφές όλων των μεγάλων παικτών του παρελθόντος (Πρέλεβιτς, Ντικούδη, Τσαρτσαρή, Γαλακτερού, Λιαδέλη, Ρεντζιά, Μπουντούρη, Γιαννούλη). Υπογραφές από τα χέρια προσωπικοτήτων που δόξασαν τη χώρα μας επί πολλά χρόνια.
Πιστό στη φιλοσοφία της διασύνδεσης της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό και με αδιάλειπτη προσήλωση σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, το MEDITERRANEAN COLLEGE θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών σε όλη την Ελλάδα.