Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Σεμινάριο με θέμα: «Horizon app - Ένα ελληνικό success story στην εποχή της κρίσης»





Όντας το πληρέστερο Κολλέγιο στην Ελλάδα σε σπουδές Πληροφορικής, Δικτύων & Ασφάλειας Υπολογιστών, το Mediterranean College (MC) φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη σεμινάριο που διοργανώνεται από τη Σχολή Πληροφορικής, με θέμα: «Horizon app - Ένα ελληνικό success story στην εποχή της κρίσης» την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 – 20:00.
Το συγκεκριμένο event, υπό μορφή παρουσίασης και ερωταποκρίσεων, στοχεύει στην παρουσίαση της εξαιρετικά καινοτόμας εφαρμογής για κινητές συσκευές Horizon (Capture horizontally. Always), που κατέκτησε την κορυφή του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple, λίγες μόνο ώρες μετά την εμφάνισή της.
Πρόκειται για μια εφαρμογή, η οποία προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να καταγράφει video με οριζόντιο προσανατολισμό ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίον κρατά τη συσκευή του (οριζόντια, κάθετα ή ακόμα και υπό περιστροφή).
Σχεδιαστές της εφαρμογής, συνιδρυτές της Evil Window Dog (ενός mobile development studio με έδρα τη Θεσσαλονίκη) και ομιλητές στο σεμινάριο, είναι οι κύριοι Πέτρος Δουβαντζής και Στέλιος Πετράκης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την εφαρμογή και θα αλληλεπιδράσουν με το κοινό μεταφέροντας την πολύτιμη εμπειρία που έχουν αποκομίσει κατά τη διαδρομή τους από τη σύλληψη της ιδέας έως σήμερα (στάδια υλοποίησης, προβλήματα με τα οποία ήρθαν αντιμέτωποι, ανάπτυξη και προώθηση SDK για την ενσωμάτωση της εφαρμογής σε εφαρμογές τρίτων, μελλοντικοί στόχοι, κοκ.).
Το Mediterranean College, το 1o Αγγλόφωνο Ιδιωτικό Κολλέγιο στην Ελλάδα είναι το πλέον εξειδικευμένο Κολλέγιο, σε σπουδές Πληροφορικής, Δικτύων & Ασφάλειας. Σε συνεργασία με το University of Derby, προσφέρει αναγνωρισμένα Bachelors’ και Masters’ στην Επιστήμη της Πληροφορικής και στην Ασφάλεια Δικτύων.
Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College προσφέρει:
   Το μοναδικό στην Ελλάδα προπτυχιακό πρόγραμμα Δικτύων & Ασφάλειας.
   Μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες  Ακαδημίες Cisco στην Ελλάδα, με πιστοποιημένα εργαστήρια και καθηγητές από τη Cisco.
   ΔΩΡΕΑΝ πιστοποίηση σε CCNA και CCNP για τους φοιτητές στα προγράμματα Δικτύων.
  Ειδικά μαθήματα ασφάλειας δικτύων και γνώσεις Ethical Hacking (με δυνατότητα πιστοποίησης).

Σεμινάριο με θέμα:
«Horizon app - Ένα ελληνικό success story στην εποχή της κρίσης»
Για δηλώσεις συμμετοχής: http://www.medcollege.edu.gr/horizon-app
Για περισσότερες πληροφορίες:
Mediterranean College
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779