Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων στο «35ο Career Day»

To Career Office του Mediterranean College, ανακοινώνει τη διοργάνωση του «35ου  Career Day» που θα  πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011,  ώρα 16:30 - 20:30,  στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου. Κατά τη διάρκεια του Career Day, στελέχη  Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, θα πραγματοποιήσουν εξατομικευμένα  interviews, με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό από τις Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Μηχανικών καθώς και των Τμημάτων Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Κολεγίου.
Στόχος του θεσμού που προσελκύει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον εκατοντάδων επιχειρήσεων, είναι η επίτευξη των στόχων  διασύνδεσης μεταξύ της αγοράς εργασίας που προσφέρει νέες θέσεις και των φοιτητών του Mediterranean College.
Στο πλαίσιο του θεσμού οι συμμετέχουσες εταιρίες, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Κολεγίου θα έρθουν σε επαφή με απόφοιτους και φοιτητές των μεταπτυχιακών και προπτυχιακών προγραμμάτων του Mediterranean College που αναζητούν εργασία, με σκοπό την επιτυχημένη αναζήτηση των κατάλληλων υποψηφίων  για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος: Mediterranean CollegeCareer Office, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Αθήνα, αρμόδια και Ν. Σωτηροπούλου, τηλ. 210 88 99 630, e-mail: careers@medcollege.edu.gr                                                          
Χορηγός Επικοινωνίας του 35ου Career Day: www.skywalker.gr