Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μακρόχρονη, καταξιωμένη και ανοδική πορεία

Το Mediterranean College, με την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του που επισφραγίζεται από τριάντα πέντε χρόνια διαρκούς ποιοτικής παρουσίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα της  ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας,  προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα, σε ισχυρά μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, UK.
Σήμερα, με τη δυναμική παρουσία του σε δύο μεγάλες πόλεις, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το Mediterranean College, προσφέρει μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από περιζήτητους τομείς εκπαίδευσης όπως η Ψυχολογία, η Παιδαγωγική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Πληροφορική και η Μηχανική.
Έτσι, διασφαλίζει σήμερα στους νέους της χώρα μας την απόκτηση ενός πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών απευθείας από το University of Derby με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, προσφέροντάς τους κορυφαίες επαγγελματικές προοπτικές τόσο στην ελληνική αγορά εργασίας αλλά και διεθνώς, κάνοντας πράξη το όραμα για μια σύγχρονη και αποτελεσματική παιδεία.
Την μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία του, επισφραγίζουν πλήθος διακρίσεων και βραβεύσεων αλλά και επιφανείς προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας και αποδοχής,  που έχουν κοσμήσει ως επίσημοι προσκεκλημένοι το πάνελ των ομιλητών του σε κορυφαίες διοργανώσεις που από μόνες του αποτέλεσαν γεγονός.  Με ουσιαστική και έμπρακτη συνεισφορά προς τη νέα γενιά, το Mediterranean College, έχει εντάξει στη λειτουργία του το θεσμό των υποτροφιών, προσφέροντας πρόσβαση σε δεκάδες νέους και νέες της χώρας μας, στην αναβαθμισμένη παιδεία που δικαιούνται.
Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή του πορεία, πρόσφατα εγκαινίασε στην πόλη της Θεσσαλονίκης τις νέες του εγκαταστάσεις,  σ’ ένα από τα πιο κεντρικά και αναγνωρίσιμα σημεία της πόλης.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, ανταποκρινόμενο στις διατάξεις και τις προϋποθέσεις του θεσμικού πλαισίου, έχει αδειοδοτηθεί για τις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ως Κέντρο Μεταλυκειακής  Κατάρτισης (ΚΕ.Μ.Ε.).  Mediterranean College.  Excellence in Education. Πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr