Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Οι αρχές και οι αξίες της Ε.Κ.Ε. διέπουν τις δράσεις του Κολεγίου

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη και σταθερή αξία που διέπει την κουλτούρα, τις αρχές, τις δράσεις και τη λειτουργία του Mediterranean College.
Οι έννοιες της  Κοινωνικής Ευθύνης, της  εταιρικής υπευθυνότητας και της κοινωνικής ευαισθησίας , αποτελούν αξίες που εμπνέουν και καθοδηγούν εστιασμένες και πρωτοπόρες δράσεις του Κολεγίου για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό, τον Άνθρωπο, τον Αθλητισμό και τον Εθελοντισμό. Για το Mediterranean College, η προσφορά στον άνθρωπο, την κοινωνία  και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αποτελεί ουσιαστική προτεραιότητα και δέσμευση,  που οδηγεί  στην έμπρακτη υλοποίηση εστιασμένων δράσεων Ε.Κ.Ε.
Τις δράσεις των προγραμμάτων Ε.Κ.Ε. του Mediterranean College, στηρίζουν το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό Προσωπικό των Σχολών του Κολεγίου,  καθώς και οι φοιτητές του , εμπνευσμένοι από το όραμα και τη φιλοσοφία του Προέδρου του Κολεγίου  κου Σοφοκλή Ξυνή, την οποία και έχουν ενστερνιστεί.
Παραμένοντας πιστό στις αρχές της Ε.Κ.Ε., το Mediterranean College, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή του, θέτοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του   και για το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012 την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, εξειδικεύοντας  τις δράσεις του με σκοπό την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε και τη συμμετοχή  άλλων κοινωνικών εταίρων στα προγράμματα Ε.Κ.Ε. που εφαρμόζει, για την επίτευξη ευρύτερων συνεργιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, είναι ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας που υιοθέτησε τις αρχές της Ε.Κ.Ε. εφαρμόζοντας αντίστοιχες δράσεις.
Πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr