Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Το Mediterranean College σε συνεργασία με τη Microsoft διοργανώνει σεμινάριο με θέμα Windows Phone 7

Τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, από 10:00 έως 18:00, θα πραγματοποιηθεί το εξειδικευμένο  σεμινάριο με θέμα  «Windows Phone 7», που διοργανώνει η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College με τη συνεργασία της Microsoft Hellas.
Η αξία αυτού του  απόλυτα εξειδικευμένου σεμιναρίου είναι 25€ και οι θέσεις συμμετοχής περιορισμένες. 
Με την καθοδήγηση έμπειρων εισηγητών και επαγγελματιών που  μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους και δίνουν πρόσβαση στο απαραίτητο λογισμικό για την ανάπτυξη των εφαρμογών , οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν όλα τα μυστικά του  WP7 Development.
Κατά τη διάρκεια  των workshop που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του σεμιναρίου,  οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές και θα τις  ανεβάσουν δωρεάν στο Windows Marketplace.
Οι Θεματικές Ενότητες  περιλαμβάνουν: Εισαγωγή στο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7, Εισαγωγή στην κατασκευή εφαρμογών για Windows Phone 7, WP7 Development: Part 1 & Part 2 και Εργαστήρια Εφαρμογών από την πρώτη μέρα.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές IEK τομέα πληροφορικής, φοιτητές T.E.I., A.E.I. καθώς και απόφοιτους σχολών πληροφορικής και επαγγελματίες,  που διαθέτουν γνώσεις προγραμματισμού και  δικό τους laptop. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Πληροφορίες για Εγγραφές: Mediterranean College,   Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Αθήνα, τηλ.:  210 8899 600, 210 8899 670, υπεύθυνη κα  Ν. Ζαριώπη, e-mail:  tzariopi@medcollege.edu.gr