Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Θεσμικός Χορηγός των Αριστείων «Πρότυπα για τη Νέα Γενιά»

Θεσμικό Χορηγό της  εκδήλωσης  «Αριστεία: Πρότυπα για τη Νέα Γενιά», που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Κινητικότητα των Νέων στην Έρευνα και την Τεχνολογία στο Divani Caracel, αποτέλεσε το  Mediterranean College και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή.
Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Κινητικότητα των Νέων στην Έρευνα και την Τεχνολογία, βράβευσε δώδεκα  Έλληνες πρωτοπόρους από τους χώρους της επιστήμης, της  κοινωνικής προσφοράς, του  πολιτισμού και του αθλητισμού, αποκαλύπτοντας μία άλλη Ελλάδα. Δώδεκα σημαντικές προσωπικότητες, που διακρίθηκαν για την εξαιρετική προσφορά τους, τιμήθηκαν με το βραβείο Αριστεία: Έλληνες Πρότυπα για τη Νέα Γενιά, αναδεικνύοντας την Ελλάδα της προόδου, της δημιουργίας, της καταξίωσης, της αριστείας. Μιας Ελλάδας που μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα και να εμπνεύσει τη νέα γενιά. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Mediterranean College και του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, κος Σοφοκλής Ξυνής, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία της εκδήλωσης για τη νέα γενιά καθώς και την έμπρακτη προσφορά του Mediterranean College  προς τους νέους της χώρας μας μέσω του θεσμού των υποτροφιών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Mediterranean College, προσέφερε τρεις υποτροφίες αξίας 25.000 euro, ενισχύοντας τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Κινητικότητα των Νέων.
Πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr