Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College και η ACE-Hellas παρουσιάζουν το SCADA Pro

Το Mediterranean College στο πλαίσιο συνεργασίας του με την ACE-Hellas, διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος SCADA Pro της ACE-Hellas, στους σπουδαστές της Σχολής Μηχανικών, αλλά και σε επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2–4 την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013, από τις 17.00 έως τις 19.30. 



Συγκεκριμένα, η δομή της παρουσίασης είναι η εξής:

17:00-17:30: Προσέλευση
17:30-18:45: Παραδείγματα στατικών μελετών με το SCADA Pro – Νομοθεσία ευρωκωδίκων και                           κανονισμός επεμβάσεων
18:45-19:00: Διάλειμμα
19:00-19:20: Αρχιτεκτονικές μελέτες & μελέτες διακόσμησης με το Archline xp
19:20 -19:30: Μετατροπή σαρωμένων αρχείων σε ψηφιακά με το πρόγραμμα Rave
19:30-19:45: Συζήτηση – Κλήρωση δώρων
                        Ο τυχερός της κλήρωσης θα κερδίσει μια πλήρη επαγγελματική άδεια για ένα από τα                           προγράμματα της ACE-Hellas

Η παρουσίαση θα γίνει από τον κο Γιώργο Τσιαμτσιακίρη, Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π., MSc, Δ/ντης CAD ACE-Hellas, Μέλος ΕΤΑΜ.

Το Mediterranean College, με την μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία του, υποστηρίζει συνεχώς, τα νέα τεχνολογικά δεδομένα που στοχεύουν στην ενίσχυση της αποδοτικότητας των επαγγελματιών. Μέσω της συνεργασίας με την ACE-Hellas, κορυφαία εταιρεία λογισμικού, προσφέρει στους σπουδαστές και αποφοίτους του, τη δυνατότητα να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που ισχυροποιούν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Η συγκεκριμένη συνεργασία, συνδέει για μια ακόμη φορά το όνομα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με τις μεγαλύτερες εταιρίες, με σκοπό την αδιάλειπτη εξέλιξη και διεύρυνση της εκπαίδευσης  και της γνώσης.

Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310287779, medcollege@medcollege.edu.gr, http://www.medcollege.edu.gr/