Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Mediterranean College Αποκτήστε το Κορυφαίο Μεταπτυχιακό MSc Marketing Management από το University of Derby, UK

Ειδικό Πρόγραμμα Έκπτωσης Διδάκτρων για Στελέχη Επιχειρήσεων, Marketing και Επικοινωνίας. Το Mediterranean College συμβάλλει  στην επαγγελματική ανάπτυξη και την υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακή εκπαίδευση των στελεχών,  μέσω ενός Ειδικού Προγράμματος  Επιδότησης Διδάκτρων (35%). 

Η επιλογή ενός Μεταπτυχιακού Προγράμματος, αποτελεί μια πολύ σημαντική υπόθεση για την επαγγελματική εξέλιξη και την προσωπική ανάπτυξη του κάθε Στελέχους.



Το Mediterranean College, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που του επιτρέπουν να προσφέρει υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή εκπαίδευση, που ανταποκρίνεται στα προσωπικά  κριτήρια αξιολόγησης και στις προσδοκίες του κάθε εργαζόμενου για μια ανοδική καριέρα.
Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα του Mediterranean College, έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας της επιλογής ενός μεταπτυχιακού προγράμματος, έχει επιλέξει προγράμματα υψηλού επιπέδου και επαγγελματικής αξίας, τα οποία συνδυάζουν την ακαδημαϊκή και επιστημονική γνώση με την σύγχρονη επαγγελματική πραγματικότητα και τις σημερινές επαγγελματικές ανάγκες. Γι αυτό και οι απόφοιτοι του Mediterranean College,  διακρίνονται και καταξιώνονται στον επαγγελματικό τους χώρο, κατέχοντας ηγετικές θέσεις στον κλάδο τους

To Πρόγραμμα MSc Marketing Management

To MSc Marketing Management προσφέρει ένα εύρος γνώσης σε όλες τις περιοχές του marketing καθώς και την ευκαιρία στους μεταπτυχιακούς φοιτητές να εξειδικευτούν σε τομέα της επιλογής τους μέσω της εκπόνησης διπλωματικής εργασίας (independent study).
Το σύνολο του προγράμματος έχει σχεδιαστεί με τη συνεργασία επιχειρήσεων της αγοράς, με στόχο να ενισχύσει τις διοικητικές και ηγετικές δεξιότητες των συμμετεχόντων και να τους προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις από τα στελέχη τους. 

Είναι ένα από τα λίγα προγράμματα στη Μ. Βρετανία που είναι πιστοποιημένα από το Chartered Institute of Marketing (CIM) για την απόκτηση Dual Award. Αυτό σημαίνει ότι οι φοιτητές, παράλληλα με το πρόγραμμα MSc Marketing Management μπορούν να αποκτήσουν το CIM Professional Diploma in Marketing, λαμβάνοντας ένα ισχυρό επαγγελματικό πιστοποιητικό με διεθνή εμβέλεια. Επιπρόσθετα, με την απαραίτητη εργασιακή εμπειρία θα μπορούν να εγγραφούν στο Chartered Institute of Marketing, με την ιδιότητα του συνεργάτη (associate) ή του μέλους (member) και να χρησιμοποιούν τους διακριτικούς τίτλους ACIM ή MCIM.

Επιπλέον πλεονεκτήματα του Προγράμματος:

-Διδασκαλία από Καθηγητές με υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα και επαγγελματική εμπειρία σε εμπορικά τμήματα ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών
- Guest Lectures από διακεκριμένα στελέχη Marketing & Πωλήσεων
- Ανάπτυξη σύγχρονων επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως χρήση digital & social media και σχεδιασμός ερευνών αγοράς.

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος, οδηγούνται στην απόκτηση ενός Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, Επαγγελματικά Ισοδύναμου με Master AEI/ TEI.

Το πρόγραμμα προσφέρεται με τη μέθοδο παρακολούθησης part- time (δύο έτη) ή full-time (ένα έτος).  Η διαδικασία έναρξης υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Η Έναρξη του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου 2013. Παρέχεται η δυνατότητα 100% χρηματοδότησης από τον ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ (0,45%).

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων επικοινωνήστε με το Admission Office του Mediterranean Colelge,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr  

Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr