Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Mediterranean College ORIENTATION DAY 2013

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων προπτυχιακών φοιτητών των σχολών Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης, Πληροφορικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μηχανικών, πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Προσανατολισμού (Orientation Day) της τάξης του 2013, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα. 

Παράλληλα από 1-4 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Ένταξης και Προσανατολισμού (Induction Week).




Η Εβδομάδα Ένταξης, στοχεύει στην εξοικείωση των φοιτητών του Mediterranean College με τις απαιτήσεις φοίτησης, τη δομή του βρετανικού συστήματος εκπαίδευσης, το περιεχόμενο των σπουδών τους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κολεγίου. Παράλληλα ενημερώνονται για τις διάφορες παροχές και το σύστημα υποστήριξης φοιτητών του Mediterranean College. Η πρώτη εβδομάδα του ακαδημαϊκού έτους αποτελεί την Εβδομάδα Ένταξης (Induction Week) ενώ η πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Ένταξης είναι η Ημέρα Προσανατολισμού (Orientation Day).
Τους νέους προπτυχιακούς φοιτητές καλωσόρισε η ακαδημαϊκή διεύθυνση του Mediterranean College και του συνεργαζόμενου πανεπιστημίου University of Derby, UK. Οι νέοι φοιτητές του Mediterranean College, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη φιλοσοφία του Κολλεγίου, τους γενικούς κανονισμούς λειτουργίας του και τις πτυχές της μελλοντικής φοιτητικής τους ζωής. Η Εβδομάδα Ένταξης είχε ως στόχο να βοηθήσει τους νέους φοιτητές να κατανοήσουν τί προσφέρεται και τί αναμένεται από το πρόγραμμα που έχουν επιλέξει και να τους παρέχει το απαραίτητο ενημερωτικό υλικό (υλικό ένταξης).

Το Mediterranean College, από το 1977 μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Mediterranean College. The Power of Knowledge!

Περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege
Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1
YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege

Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr