Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Επαγγελματικές Δεξιότητες στον τομέα Πληροφορικής»


Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, διοργανώνει επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Επαγγελματικές Δεξιότητες στον τομέα της Πληροφορικής». 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, ώρα 18:00 (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα).

Εισηγητής είναι ο Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλης, ΙΤ Officer Τραπεζικού Ιδρύματος.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με
το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr,  και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους.
Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για την έγκαιρη συμμετοχής σας στην παραπάνω ημερίδα, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr. 

Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr