Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Mediterranean College: Επιτυχής διοργάνωση εκδήλωσης «Υγιεινή, ασφάλεια και ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας»


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσαν η Σχολή Μηχανικών, το Τμήμα Παιδαγωγικών και το Τμήμα Ψυχολογίας του Mediterranean College,  με θέμα: «Υγιεινή, ασφάλεια και ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013. Στην εκδήλωση συμμετείχαν φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, δημοτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς και φοιτητές του Mediterranean College.
Εισηγητές ήταν: ο κος Δημήτριος Δράκος, Ειδικός Ιατρός Εργασίας, ο κος Σταμάτης Φαλιάς, Τεχνικός Ασφάλειας, Μηχανολόγος Μηχανικός, ο κος Αργύρης Ζαρκινός, Development Manager - Business Care και η κα Ευαγγελία Μαραγκού, Υπεύθυνη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος  Συνθετικής Ψυχοθεραπείας στο Mediterranean College.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να πληροφορήσει το κοινό σχετικά με τους κίνδυνους που αντιμετωπίζει καθημερινά στο χώρο εργασίας του καθώς και τους τρόπους πρόληψης ή αντιμετώπισης τους. 

Περισσότερες Πληροφορίες:  Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , τηλ.210 8899600 , www.medcollege.edu.gr.