Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Επιτυχημένη Βιβλιοπαρουσίαση στον ΙΑΝΟ


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση  του βιβλίου «Πώς θα ζήσω με το διαδίκτυο;» του Μιχάλη Βαφόπουλου,  Adjunct Professor , National Technical University of Athens, School of Electrical & Computer Engineering, στον ΙΑΝΟ. Μια διοργάνωση της  Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College, σε συνεργασία με τις  εκδόσεις Μεταίχμιο και τον  ΙΑΝΟ. Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η κα Μυρσίνη Ζορμπά, Πρόεδρος του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού και πρώην
Ευρωβουλευτής, ο κος Μάνος Σερρέλης, Ειδικός Ασφάλειας Πληροφοριών και ο κος Πέτρος Πολυχρόνης, Παιδοψυχίατρος, Θεραπευτής Οικογένειας, Δ/ντής Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Κ.Μ.Α.).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναλύθηκαν όλα τα κρίσιμα θέματα για το Διαδίκτυο που θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε γονιός, ο δάσκαλος και ο χρήστης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.

Περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ. 210 8899600, www.medcollege.edu.gr.