Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Κατασκευή και Εμψύχωση κούκλας» από το Τμήμα Παιδαγωγικών του Mediterranean College


Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival

Tο Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College, διοργανώνει στο πλαίσιο του Xinis Education Festival δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Κατασκευή και Εμψύχωση Κούκλας», την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 18:00. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ΑΕΙ Παιδαγωγικών τμημάτων και Νηπιαγωγούς, Νηπιοβρεφοκόμους καθώς και σπουδαστές του τομέα Προσχολικής Αγωγής των ΙΕΚ. 

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα (ECS Lab). Εισηγήτριες θα είναι η κα Εύη Χαρμαντζή Εύη, Κουκλοπαίχτρια, Ιδρυτικό Μέλος του Κουκλοθιάσου «ΠΝΟΗ» και η κα  Φραντζέσκα
Παναγιωτίδου, Κουκλοπαίχτρια - Παιδαγωγός. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.
Για την έγκαιρη συμμετοχής σας στο παραπάνω σεμινάριο, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr