Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Mediterranean College Δωρεάν Σεμινάριο «Οι επιτυχημένοι εργαζόμενοι του αύριο χτίζουν το μέλλον τους σήμερα με σύγχρονα επαγγελματικά εργαλεία»


Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει στo πλαίσιο των Hμερών Καριέρας του «Xinis Education Festival 2013», δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Οι επιτυχημένοι εργαζόμενοι του αύριο χτίζουν το μέλλον τους σήμερα με σύγχρονα επαγγελματικά εργαλεία». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 24 Απριλίου, ώρα 18:00. 

Στην παρουσίαση που θα γίνει οι συμμετέχοντες κάθε ιδιότητας και ηλικίας θα κατανοήσουν τους άξονες πάνω στους οποίους θα πρέπει να κινηθούν για να προσδιορίσουν ή και να αλλάξουν την καριέρα τους και τις επαγγελματικές τους επιλογές. 
Επιπλέον, θα κατανοήσουν τη σημασία των επιστημονικών εργαλείων και των διαδικασιών που θα πρέπει να γνωρίζουν και
να ακολουθήσουν για να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας έτσι όπως διαμορφώνεται από τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Οι συμμετέχοντες, μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα είναι σε θέση να επιλέξουν τα επιστημονικά εργαλεία που θέλουν να δοκιμάσουν για να γνωρίσουν καλύτερα τις δυνατότητές τους, και να κερδίσουν εμπειρία και γνώση από τις διαφορετικές διαδικασίες ώστε να διεκδικήσουν το επαγγελματικό τους μέλλον έχοντας περισσότερες επιλογές.     

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Εισηγητές θα είναι η κα Εύη Μαρκάκη, Στέλεχος Επιλογής και Εκπαίδευσης Προσωπικού – Επιστημονική Υπεύθυνη της My Future Career και ο κ. Γεράσιμος Σπηλιώτης, Αναλυτής Αγοράς Εργασίας – Σύμβουλος Καριέρας της My Future Career. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.
Για την έγκαιρη συμμετοχής σας στο παραπάνω σεμινάριο, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr