Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Mediterranean College: Διεξαγωγή Σεμιναρίου «Δυνατότητες και εφαρμογή των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών - GIS»


Η Σχολή Μηχανικών  του Mediterranean College διοργανώνει, την Παρασκευή 26 Απριλίου,  ώρα 18:00, δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Δυνατότητες και Εφαρμογή των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών». 

Το σεμινάριο πρόκειται να λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Εισηγητής σε αυτό θα είναι ο Δρ. Στέλιος Παπακωνσταντίνου – Καθηγητής στην επιστήμη της πληροφορίας.

Το εν λόγω σεμινάριο στόχο έχει να πληροφορήσει το κοινό σχετικά τα πληροφοριακά συστήματα, τις νέες τεχνολογίες και τις χωροταξικές υποδομές που γνωρίζουν διεθνώς ραγδαία ανάπτυξη και εξέλιξη. 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με τις ικανότητες και την εμπειρία που
θα τους επιτρέψει να απασχοληθούν στον τομέα των ΓΠΣ και να στελεχώσουν θέσεις που αφορούν τη διαχείριση, την ανάλυση, τη στρατηγική και τη λήψη αποφάσεων. Επίσης, μπορεί να είναι ωφέλιμο σε όσους απασχολούνται ήδη στον τομέα των ΓΠΣ προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για την έγκαιρη συμμετοχής σας στο παραπάνω σεμινάριο, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr.