Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μια βραδιά αφιερωμένη στην απασχολησιμότητα και την ενδυνάμωση του δικτύου αποφοίτων.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζικότητα πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Συνάντηση Αποφοίτων του Mediterranean College για το 2013, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Mediterranean College ιδρύθηκε το 1981 και με πάνω από 15.000 μέλη σήμερα, είναι από τους μεγαλύτερους στο χώρο των ελληνικών ιδιωτικών Κολλεγίων. Κατά τα πρότυπα ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ο
Σύλλογος Αποφοίτων, στοχεύει στη συνεχή επαφή και συνεργασία των μελών του, τα οποία καταυτόν τον τρόπο διατηρούν τις σχέσεις τους με το Mediterranean College και συσφίγγουν τις κοινωνικές και επαγγελματικές τους επαφές.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της φετινής συνάντησης πέρα από τις καθιερωμένες εκλογές του νέου Προεδρείου, την ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με την αναγνώριση πτυχίων αλλά και την Κοπή της Πίτας, με την απόφοιτο MBA, Ναταλία Βρουβάκη να κερδίζει μερική υποτροφία για οποιοδήποτε πρόγραμμα κατάρτισης, ακολούθησαν και βραβεύσεις επιτυχημένων αποφοίτων. Πιο συγκεκριμένα οι φετινές βραβεύσεις απονεμήθηκαν στους:

Γρηγόριο Φλουτσάκο, Corporate Information Security Manager, Wind Hellas,  Βραβείο “Graduate of the Year 2013” 
Νικόλαο Γαστεράτο, ιδιοκτήτη της Gasteratos Graphic Arts Company, Βραβείο  “Pursue of Successful Professional Career” και
Παναγιώτη Χακλάκη με το βραβείο “Consistent Contribution to the Mediterranean College Alumni Association” 

Επιπλέον, το Γραφείο Αποφοίτων παρουσίασε τις ευκαιρίες δια βίου μάθησης και συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, μια ξεχωριστή και δημοφιλή υπηρεσία του Mediterranean College που προωθείτε από το 2010.

Highlight της βραδιάς ήταν η παρουσίαση της κας Δανάης Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS και ιδρυτικό μέλος του iforU-Greek Mentoring Network.  Η κα Μπεζαντάκου παρουσίασε το έργο του iforU και τις ευκαιρίες γυναικείας επιχειρηματικότητας, και όχι μόνο, που είναι διαθέσιμες για όλους τους νέους απόφοιτους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε αντίστοιχους τομείς. 
Τέλος, το κλείσιμο της συνάντησης πλαισίωσε η live μπάντα του Mediterranean College με τους Πολύδωρο Αναστασιάδη και Χρήστο Κατίκα.

Περισσότερες πληροφορίες:  Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.210 8899600, www.medcollege.edu.gr. Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Mediterranean College  στο Web : Official Alumni Site: http://www.mc-alumni.gr/  
Facebook: http://www.facebook.com/mediterraneancollegealumni 

Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr