Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Mediterranean College: Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Υγιεινή, ασφάλεια και ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας»


Η Σχολή Μηχανικών, το Τμήμα Παιδαγωγικών και το Τμήμα Ψυχολογίας του Mediterranean College, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Υγιεινή, ασφάλεια και ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, ώρα 18:00 (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα).
Εισηγητές είναι: ο κος Δημήτριος Δράκος, Ειδικός Ιατρός Εργασίας, ο κος Σταμάτης Φαλιάς, Τεχνικός Ασφάλειας, Μηχανολόγος Μηχανικός, ο κος Αργύρης Ζαρκινός, Development Manager - Business Care και η κα Ευαγγελία Μαραγκού, Υπεύθυνη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος  Συνθετικής Ψυχοθεραπείας στο Mediterranean College.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για την έγκαιρη συμμετοχής σας στο παραπάνω σεμινάριο, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr.