Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Mediterranean College Δωρεάν Ημερίδα «Business Dress code: Το σωστό ενδυματολογικό προφίλ μπορεί να σου δώσει τη θέση»

Προσθήκη λεζάντας

Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College με την υποστήριξη της Toi & moi, διοργανώνει στα πλαίσια του Xinis Education Festival δωρεάν ημερίδα με θέμα «Business Dress code: Το σωστό ενδυματολογικό προφίλ μπορεί να σου δώσει τη θέση», την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 18:00. 

Το εισιτήριο για την κατάκτηση μίας θέσης μπορεί να είναι ένα άρτιο αισθητικά dress code αρκεί να «απαντά» θετικά σε τρεις βασικές ερωτήσεις:
1. Είστε εσείς μέσα σ’ αυτό το ρούχο; 
2. Εμπνέετε σεβασμό και εκτίμηση προς και από τον ερωτώντα , άνδρα ή γυναίκα; 
3. Το dress code που επιλέξατε αρμόζει στο προφίλ της εταιρείας που έχετε προσκληθεί για συνέντευξη;

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Εισηγήτριες θα είναι η κα Karina Bacon, Coordinator / Designer της Toi & moi και η κα Χαρά Τσουρέκα, Marketing Manager της Toi & moi. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν δώρα από την Toi& moi, ενώ θα γίνουν κάποια σεταρίσματα live για το κατάλληλο dress code! Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.
Για την έγκαιρη συμμετοχής σας στο παραπάνω σεμινάριο, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr