Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη στο Μουσείο Αυτοκινήτων

Στο πλαίσιο της 4ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, η Σχολή Μηχανικών του Κολεγίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 12 Μαρτίου, εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Αυτοκινήτων, που προσέλκυσε πολλούς φοιτητές.
Οι φοιτητές περιηγήθηκαν στους τρεις ορόφους τους Μουσείου που είναι αφιερωμένοι στην τεχνολογία και την εξέλιξη των τεσσάρων τροχών, μια ιστορία που ξεκινά από τα τέλη του 1800μ.Χ. και συνεχίζεται μέχρι τα τέλη του προηγούμενου αιώνα. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης αυτής είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικά δείγματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, που σήμερα μπορεί κάποιος να δει στα λίγα αντίστοιχα Μουσεία του εξωτερικού ή να διαβάσει γι αυτά στη διεθνή βιβλιογραφία,

Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας. Το 4ο Employability Week πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Repower Greece.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.