Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Σεμινάριο «MS Project με απλά βήματα» Στο πλαίσιο του Employability Week

Στο πλαίσιο της 4ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, η Σχολή Μηχανικών του Κολεγίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 14 Μαρτίου, το σεμινάριο «MS Project με απλά βήματα» με θέμα τη διαχείριση έργων, που προσέλκυσε δεκάδες φοιτητές αλλά και επαγγελματίες Μηχανικούς.
Είναι γεγονός άλλωστε ότι η ορθή εφαρμογή των αρχών οι οποίες διέπουν το Project Management διασφαλίζει την επιτυχημένη πορεία αλλά και διεξαγωγή του έργου που έχει αναληφθεί γεγονός που καθιστά τη γνώση αυτή πολύτιμη αλλά και απαραίτητη.


Το σεμινάριο στόχο είχε , με απλό και κατανοητό τρόπο, να αναλύσει τη διαδικασία που αφορά στη διαχείριση έργων και να εκπαιδεύσει κατάλληλα τους ενδιαφερόμενους ώστε να είναι σε θέση να χειρίζονται το λογισμικό MS Project.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η αρχιτέκτων και καθηγήτρια της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College, κα. Βίβιαν Μπενέτου, η οποία μέσα από την πολυετή πείρα του κατάφερε να μεταδώσει βασικές γνώσεις στους συμμετέχοντες αλλά και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους ανανεώνοντας μάλιστα το ραντεβού μαζί τους την επόμενη Εβδομάδα Απασχολησιμότητας.
Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας. Το 4ο Employability Week πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Repower Greece.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.