Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ασφάλεια Εταιρικών Δεδομένων Στο πλαίσιο του Employability Week

Στο πλαίσιο της 4ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, η Σχολή Πληροφορικής του Κολεγίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 7 Μαρτίου, ομιλία με θέμα «Ασφάλεια Εταιρικών Δεδομένων», που προσέλκυσε δεκάδες φοιτητές.
Εισηγητές της συγκεκριμένης ομιλίας ήταν οι κκ. Αντωνιάδης Ευκλείδης και Αντωνιάδης Γεώργιος της PenguinCity AE. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν και εξήγησαν την έννοια της προστασίας των εταιρικών (και όχι μόνο) δεδομένων από εκούσια και ακούσια διαρροή. Παράλληλα παρουσίασαν και το προϊόν Kasperksy End Point Security – Core, το οποίο παρέχει λύσεις σε μεσαίου και μεγάλου μεγέθους δικτυακά περιβάλλοντα. Οι φοιτητές εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την συγκεκριμένη συζήτηση, διατυπώνοντας πλήθος ερωτήσεων. Με το πέρας της ομιλίας μοιράστηκαν από την Penguin City άδειες χρήσης του Antivirus Kasperksy και πληκτρολόγια, προς τους παρόντες.
Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας. Το 4ο Employability Week πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Repower Greece. 
Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr