Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΓΙΝΕΤΑΙ - Κάνε το Όνειρό σου Επιχείρηση και Ζήσε Άνετα-Στο πλαίσιο του Employability Week

Στο πλαίσιο της 4ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, η Σχολή Ψυχολογίας του Κολλεγίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 14 Μαρτίου, σεμινάριο με θέμα «ΓΙΝΕΤΑΙ - Κάνε το Όνειρό σου Επιχείρηση και Ζήσε Άνετα».
Εισηγητής του σεμιναρίου, ήταν ο κύριος Πάνος Αξιομάκαρος. Ο κύριος Αξιομάκαρος σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος. Εσωτερική καθοδήγηση, όμως, τον ώθησε αρχικά στην κλασική ψυχολογία και στη συνέχεια στην ενεργειακή ψυχολογία, όπου αφιερώθηκε αποκλειστικά. Ίδρυσε και διευθύνει από το 1989 το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς, και είναι international faculty member του Prenatal University. Ήταν εκπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο του University of Wisconsin-SP ELI όπου δίδαξε Διαισθητικό Μάνατζμεντ.
 Σε συντονισμό με τα ανώτερα πεδία ύπαρξης προσέλαβε διαισθητικά τις σχετικές γνώσεις και υλοποιεί μεταξύ άλλων τις μεθόδους: «SOUL-THERAPY:Το Εσωτερικό Μονοπάτι Εναρμόνισης με το Θείο Πεδίο για Εξαγνισμό, Καθοδήγηση και Προστασία» και «BUSINESS-THERAPY: Η Συμβολή του Άγνωστου Παράγοντα στην Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων». Είναι εκλεγμένο μέλος του International Expert Advisory Committee on the Alzheimer's Report of the European Institute of Women's Health. Φιλοξενεί στο γραφείο του στην Αθήνα το EGG, του Global Consciousness Project, του Princeton University. Ως σύμβουλος διοίκησης ήταν συντονιστής του αναδόχου του έργου σίτισης του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004». Προσφέρει καθημερινά αποτελεσματική ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές σε παιδιά, ενήλικες και επιχειρηματίες.

Η οπτική του σεμιναρίου βασίστηκε στο γεγονός ότι το κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και χρειάζεται προσωποποιημένη αντιμετώπιση. Καθημερινά παρατηρούμε ορισμένα πρόσωπα να πετυχαίνουν και άλλα όχι, ενώ καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες. Η αιτία βρίσκεται στο γεγονός ότι κάθε πρόσωπο έχει τον δικό του τομέα στον οποίο μπορεί να πετύχει και να γίνει ευτυχισμένο! Όλοι μπορούν να πετύχουν αλλά όχι όλοι στους ίδιους τομείς. Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου, είχαν την δυνατότητα να μάθουν τη διαδικασία συνειδητής εκδήλωσης πραγματικότητας από το όνειρο ή την επιθυμία σε συγκεκριμένη επιχειρηματική δράση. Με τη μέθοδο και τα εργαλεία που δίδονται οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν συνειδητά το όνειρό τους με επιτυχία και να ζήσουν ευτυχισμένοι.
Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας. Το 4ο Employability Week πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Repower Greece.
Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr